Strona główna > Przetargi > Rozstrzygnięte > 2016 |
zamówienie na: |
Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności |
zamawiający: | Szpital Tucholski Spółka z o.o. |
tryb zamówienia: | przetarg nieograniczony |
nr sprawy: | ZP/9/2016 |
wartość: | poniżej kwot okr. na podst. art. 11 ust. 8 |
termin składania ofert: | 21 czerwca 2016 09:00 |
wynik postępowania: | ogłoszenie o wyborze oferty najkorzystniejszej |
Ogłoszenie o zamówieniu
Ogłoszenie o zamówieniu na "Przygotowanie i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności" zostało opublikowane w Biuletynie Zamówień Publicznych w dniu 13.06.2016 r. pod numerem 81697-2016
ogłoszenie o zamówieniu (14kB)
Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia
Załączniki do SIWZ
załączniki do SIWZ (75kB)
projekt umowy (96kB)
minimalna gramatura (73kB)
wzór zamówienia (98kB)
Karta kontroli (38kB)
Przykładowy jadłospis dieta lekka wzór I (50kB)
Przykładowy jadłospis dieta cukrzycowa wzór II (50kB)
projekt umowy (96kB)
minimalna gramatura (73kB)
wzór zamówienia (98kB)
Karta kontroli (38kB)
Przykładowy jadłospis dieta lekka wzór I (50kB)
Przykładowy jadłospis dieta cukrzycowa wzór II (50kB)
ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Odpowiedź na pytania
Zamawiający dokonuje modyfikacji SIWZ w następujący sposób:
w rozdziale XI SIWZ jest:
Termin składania ofert 21.06.2016r. godz: 09:00
Termin otwarcia ofert 21.06.2016r. godz: 09:15
w rozdziale XI SIWZ powinno być:
Termin składania ofert 23.06.2016r. godz: 09:00
Termin otwarcia ofert 23.06.2016r. godz: 09:15
W rozdziale IV. Opis przedmiotu zamówienia- Wymagania Zamawiającego w punkcie f) w następujący sposób:
jest :
f) Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana.
Powinno być
f) Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana oraz informacje o substancjach lub produktach powodujących nietolerancję lub reakcję alergiczną.
Modyfikacji ulega również zapis umowy w §2 ust 2
W rozdziale IV. Opis przedmiotu zamówienia- Wymagania Zamawiającego w punkcie f) w następujący sposób:
jest :
f) Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana.
Powinno być
f) Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana oraz informacje o substancjach lub produktach powodujących nietolerancję lub reakcję alergiczną.
Modyfikacji ulega również zapis umowy w §2 ust 2
jest :
Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana.
Powinno być
Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana oraz informacje o substancjach lub produktach powodujących nietolerancję lub reakcję alergiczną.
Zamawiający modyfikuje zapis SIWZ w rozdziale IV pkt 7 Przyjęcie posiłków przez Zamawiającego pp 3) w następujący sposób:
jest:
Posiłki winny być dostarczane do punktu odbioru i dystrybucji posiłków w ściśle ustalonych porach dnia:
- śniadanie wraz z II śniadaniem (nie później niż godzina 7:40 i nie później niż godzina 8:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie powinien być dłuższy niż 30 minut .
- obiad wraz z podwieczorkiem i kolacją ( nie później niż godzina 11:40 i nie później niż 12:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie powinien być dłuższy niż 30 minut.
Powinno być:
Posiłki winny być dostarczane do punktu odbioru i dystrybucji posiłków w ściśle ustalonych porach dnia:
- śniadanie wraz z II śniadaniem (nie później niż godzina 7:40 i nie później niż godzina 8:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie może być dłuższy niż 30 minut .
- obiad wraz z podwieczorkiem i kolacją ( nie później niż godzina 11:40 i nie później niż 12:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie może być dłuższy niż 30 minut.
Modyfikacji ulega również zapis umowy w §2 ust 10
jest:
Posiłki winny być dostarczane do punktu odbioru i dystrybucji posiłków w ściśle ustalonych porach
dnia:
- śniadanie wraz z II śniadaniem (nie później niż godzina 7:40 i nie później niż godzina 8:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie powinien być dłuższy niż 30 minut .
- obiad wraz z podwieczorkiem i kolacją (
nie później niż godzina 11:40 i nie
później niż 12:00,
czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie powinien być dłuższy niż 30 minut.
Powinno być :
Posiłki winny być dostarczane do punktu odbioru i dystrybucji posiłków w ściśle ustalonych porach
dnia:
- śniadanie wraz z II śniadaniem (nie
później niż godzina 7:40 i nie
później niż godzina 8:00, czas dostarczenia żywności od jej
zapakowania nie może być dłuższy niż 30
minut .
- obiad wraz z podwieczorkiem i kolacją (
nie później niż godzina 11:40 i nie
później niż 12:00,
czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie może być dłuższy niż 30 minut .
ogłoszenie o wyborze oferty najkorzystniejszej
metryczka
Opublikował: Renata Remus (13 czerwca 2016, 09:46:40)
Ostatnia zmiana: Renata Remus (14 lipca 2016, 08:06:54)
Zmieniono: ogłoszenie o wyborze oferty najkorzystniejszej
rejestr zmian tej informacji »
Liczba odsłon: 1249